Prefabrik Evler
Prefabrik Yapılar
Konteyner
Kabinler
Çelik Yapı & Hangarlar
Montaj & Demontaj

Fiyata Dahil Olmayanlar

13 August 2021, Friday 18:10

Prefabrik Ev Alırken Fiyata Dahil Olmayanlar Nelerdir?

Prefabrik ev alacak olanlar bu konuda farklı firmalar ile yapacakları görüşmeler ile piyasayı kontrol ederek daha doğru seçimler yapabilirler. Dayanıklı yapılar olması nedeni ile daha sık tercih edilen ev seçenekleri arasında yer almaları nedeni ile özelikle malzeme seçimlerinde kalitesiz seçimler yapılarak daha uygun fiyat seçenekleri ile satış yapanlar bulunduğu için bu konuda kaliteli sonuçlar almak isteyenlerin dikkatli olması gerekir.

Prefabrik ev alırken fiyata dahil olmayanlar nedeni ile de fiyatlar daha düşük olabilir. Fiyat içerisinde olması gerekenlerin bazıları ekstra masraf olarak belirlenmesi durumunda yapılacak olan işlemler sonucunda firma sizlerden yeniden ödeme talep edebilir. Bu nedenle fiyata dahil olmayanlar konusunda daha fazla bilgiye sahip olmanız gerekir.

Evin hazırlanma aşamasında kurulumu, parçaların taşınması, zeminin hazırlanması ve daha pek konu üzerinde ev için çıkartılan fiyata dahil olan ve olmayan seçenekler bulunur. Bu konuda firmamızın sizlere sunmuş olduğu seçenekler hakkında bilgi almak için bizlere ulaşabilir ve daha detaylı olarak bilgi alabilirsiniz. Bu konuda belirlemiş olduğumuz kriterlere göre ev fiyatlarını hesaplayarak sizler için satışa sunmaktayız.

Prefabrik ev alırken fiyata dahil olmayanlar şu şekilde açıklanabilir;

Fiyata Dahil Olmayanlar

  • Zemine atılması gereken beton ve bunun yanı sıra diğer hafriyat işlemleri,
  • Zeminin ve duvarların fayans, şap, halı veya seramik ile kaplanması işlemleri,
  • Evin kurulması için gereken izinlerin resmi birimlerden alınması,
  • Binanın alt kısmında yani zemin ile olan bölümündeki yalıtım işlemleri,
  • Bilgisayar, telefon veya UPS tesisat işlemleri,
  • Elektrik ya da su sayacı takma işlemleri,
  • Elektrik için topraklama hattı çekilmesi,
  • Binanın dışında kalan elektrik ve su bağlantısı işlemleri,
  • Mutfak ve banyo dolaplarının tamamı,
  • Nakliye ve gerekli olan sigorta ücretleri evi alacak olan müşterilere ait olarak ekstra ödeme gerektirir.

Bütün bu seçenekler için müşterilerden talep gelmesi durumunda ekstradan ödeme alınarak işlem yapma imkanı sunulabilir. Bu nedenle her müşteri yapacağı işlemleri daha uygun fiyatlar ile yaptırma imkanı bulması durumunda kendisi yaptırabilir. Çalışma konusunda belirlenmiş olan bu işlemlerin dışında kalanlar firma tarafından verilen fiyat içerisinde bulunduğundan teslimat sırasında ekipler tarafından yapılır. Ön görüşme yapılırken bu alanda detayların görüşülmesi daha sonrasında yaşanabilecek olan aksaklıkların ortadan kalkmasına yardımcı olacaktır.

Prefabrik ev seçimi yapanlar uygun fiyat seçeneği ararken bu noktaları gözden kaçırmamaları gerekir. Aksi durumda yapacakları talepler nedeni ile belirlenen fiyat giderek artacaktır. Prefabrik ev alırken fiyata dahil olmayanlar yeniden masraf yapılmasını gerektiren konulardır. Bu durumda ev içerisinde kullanmak isteyeceğiniz seçenekleri yapacağınız çalışmalar ile yeniden yaptırmanız gerekir. Fiyatın içinde olanların tamamı yapılırken sizden yeni bir ücret talebi olmayacağı için bu konuda rahat olabilirsiniz. Firmamız prefabrik alanında belirlemiş olduğu hizmetlerini sizlere sunarken en kaliteli ve güvenilir hizmet seçeneği ile yoluna devam etmektedir. Bu nedenle yapacağınız seçimler konusunda firmamız ile iletişime geçerek daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Prefabrik yapılar birçok alanda karşımıza çıkan ve ev dışında farklı amaçlar içinde kullanılan yapılardır. Dışarıdan bakıldığından oldukça şık duran görünümleri aynı şekilde iç kısımlarının da kullanışlı olması ile daha kaliteli sonuçlar alınmasını sağlamaktadır. Her zevke uygun olacak şekilde hazırlanmış olan projeler yapılacak olan tercihleri yönlendirdiği için bu konuda herkesin bütçesine göre de seçenekler bulunmaktadır. Belirlenen fiyatlar ile sizlere sunulan paket içerisinde yer alan işlemlerin yapılması ile evler kurulumu yapılarak teslim edilir.